Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Uke | Startdato | Sluttdato | Frist | Sted | Tidspunkt | Språk | Ledige plasser | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
24 | - | - | - | Nettkurs | - | Norsk | LedigLedig |
Uke: 24 |
Startdato: 10.06.2019 |
Sluttdato: 31.12.2029 |
Frist: 31.12.2029 |
Sted: |
Sted: |
Tidspunkt: - |
Språk: Norsk |
Ledige plasser: LedigLedig |
Startdato | Sluttdato | Tidspunkt |
---|---|---|
10.06.2019 | 31.12.2029 | - |
Trykk her for mer info |
Lukk |
Kurset passer for:
Nettkurs eller brevkurs kombinert med forelesninger i form av lyd og bilde på din egen PC.
Start: Når du selv ønsker.
Omfang: 3 innleveringer
Pris: kr. 4.500,- (kan deles i 4 månedlige avdrag med kr. 200,- i avdragsgebyr for
hvert avdrag).
Tidsplan
• Kurset kan tas etter egen tidsplan med innlevering av besvarelser til veiledning.
• Du velger selv når du vil starte opp med kurset og du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke.
Innleveringer
• Innlevering av 3 besvarelser.
Mål for kurset
Etter endt kurs skal deltakerne kunne:
• sammenhengen mellom kosthold, livsstil og helse og hvordan disse faktorene kan påvirke
folkehelsen
• lage måltid ut ifra anbefalinger fra helsemyndighetene
• bruke digitale verktøy til å regne ut energi- og næringsinnhold i måltid
• planlegge og lage spesialkost
• lage tradisjonsmat fra ulike områder i Norge og mat fra ulike kulturer og drøfte hva måltidet har å si
som kulturbærer
• lage mat og produkt tilpasset nye trender ut ifra kunnskap om råvare, produksjonsmetoder og matkultur
Tema
• Appetitt
• Energi
• Fett og proteiner
• Alkohol
• Vitaminer og mineraler
• Antioksidanter
• Vann
• Matvarer som gir god helse
• Kosthold i livets faser
• Kosthold og idrett
• Livsstilssykdommer
• Allergi og intoleranse
• Kost og livsstil ved hjertesykdommer, diabetes og overvekt
• Tradisjoner i norsk matkultur
• Mat, religion og tabuer
• Ferdigmat, merking, ny mat og økologisk mat
Vurdering
Vurdering bestått/ikke bestått.
Kursbevis
Kursbevis utstedes til de som har bestått og som har betalt kursavgiften i sin helhet.
Er du organisert?
Undersøk med ditt fagforbund om du kan søke å få dekket kursavgift
Les mer om Kompetansesenter og Bedriftshjelp AS
Se flere kurs fra Kompetansesenter og Bedriftshjelp AS (40)
Påmeldingsskjema Kontakt oss